Najnovšie recenzie zo sekcie Odvlhčovače vzduchu
- Veľkosť produktu
- Dizajnu
- Mohol by byť ešte tichší ako je udávane
Produkt po 24hod už mal v nádržke vodu. Podľa vlhko meru v izbe začala vlhkosť klesať. Bohužiaľ vnoci treba vypínať, ja pri tom monotónnom zvuku nedokážem spať.
- Tichý a výkonný
- Malá nádrž na vodu, ale dá sa pripojiť hadica, takže žiadna tragédia.
Robí to čo sa očakáva, navyše nie je hlučný a navyše má aj nočný režim, bez problémov pri tom spím. Dobrá kúpa.
Funguje dobre.
- Veľká nádržka
- Detský zámok
- Wifi ovládanie, ktoré sa mi zatiaľ nepodarilo rozbehať lebo je na 2,4 GHz
Za jeden deň v byte 90 m2 zozbieral 4,5 litra vody, pracuje výborne. Hlučnosť je pri nižších otáčkach ventilátora znesiteľná ale najlepšie keď je umiestnený v nejakej vedľajšej miestnosti.
Rosenie starších okien z vnútra sa znížilo na úzky pásik vody pri spodnej hrane.
Malý, spratný, nie je hlučný, zatiaľ funguje, vlhkosť v byte je nižšia
- Velka nadoba na vodu
- Jednoduche ovladanie
- Funkcne znizuje vlhkost
Pomáha proti vlhkosti,o.k
- Okná v byte sú suché :)
Bola som prekvapena kolko vody vylievam kazdy den z nadrzky, stroj je kvalitny, nie velmi hlucny, paci sa mi este navyse funkcia susenia vnutra
Aerium DH20G
Pridané: 15. novembra 2024
(naposledy upravené 15. novembra 2024)
Zakúpený v Aerium.sk
- Tento výrobok spĺňa všetky požiadavky, ktoré uvádza výrobca,
Používame na urýchlenie vysúšania opranej bielizne - funguje to; odporúčam :)
- perfektne odvlhci
Funguje perfektne akurát vlhkomer sa mi zdá, že ukazuje o niečo nižšiu hodnotu ako je reálne. Položili sme k nemu zvlášť vlhkomer a v priemere o 3% ukazoval viac ako odvlhčovač. Takisto aj keď sa zapne odvlhčovanie,tak hodnota vlhkosti klesne podľa mňa príliš rýchlo.
Ale momentálne myslím, že keď o tom človek vie, dá sa s tým fungovať. Neradi by sme ho kvôli tomu vracali, je tichý a inak sme spokojní.
- Nízka spotreba
- Perfektný výkon
- Funguje nad očakávania konečne som dostal vlhkosť pod kontrolu. Mal som v byte 70 - 75% teraz 40 -45% max. 50%. Byt 60 m² vysuší rovnomerne, keď, že je vysušovač umiestnený na chodbe a na izbách sú všade otvorené dvere rovnomerne sa vzduch prefiltruje. Cena zodpovedá kvalite. Výhoda je smart dokážem si kontrolovať vlhkosť poprípade pustím vysušovač na diaľku.
Nič.
- nízka cena
- reálna hlučnosť 60dB
- vlhkomer meria o 20% menej
- málo kondenzovanej vody
Hlučnosť som meral mobilom. Najprv chladničku BOSCH, ktorá má v parametroch 36 dB. Nameral som 38 pri zapnutom kompresore. Odvlhčovač mal na prednej strane 55dB, na zadnej až 61. Absolútne nereálne spať s niečím takým v spálni. Vlhkomer som mal laboratórny, naviazaný na národný etalón, nameral vlhkosť v miestnosti 68%. Odvlhčovač nameral 48%. Takže ak si nastavíte hygrostat na 45% vlhkosť, reálne prestane odvlhčovať pri 65%.
Bola by to super mašinka keby boli reálne parametre bližšie k deklarovaným. +/- 10 % by sa dalo v tej cene tolerovať. Možno som trafil len nepodarok, ale skúšať ďalší už nejdem.
- Výrobok splnil moje očakávania
- Žiadna
- prívodná šnúra mi nefunguje neviem, kde si ju môžem dokúpiť
- pridať adresu náhradných dielov
kúpila som si už druhý kus, odporúčam výkon je postačujúci ,cena výrobku je tak akurát
Malý, výkonný, tichý chod.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »