Najnovšie recenzie zo sekcie Odvlhčovače vzduchu
- Výkon/cena
- Možnosti nastavenia vlhkosti
- Trošku hlučnejší ventilátor
- Malá nádoba na vodu
- Funguje
- Pekný dizajn
- Pri sušení je dosť horúci.
- Časté sušenie
Malinká miestnosť a už za 3 dni ho bolo potrebné vysušiť. Asi vhodné len na šatník a pod.
- splnil dokonale naše očkakávanie
Kvalita za dobrú cenu
- tichý chod, +ahká manipulácia, pekný dizajn
Tento odvlhčovač vzduchu pracuje bez hluku. Verím, že bude spoľahlivo fungovať dlhú dobu. Ďakujem.
- Ok
- Dobrý výkon
- Som nadmieru spokojná. Perfektne odvlhčuje, pri nastavení požadovanej úrovne vlhkosti sa sama zapne a odvlhčuje. Ďalšou výhodou je, že sa dá ovládať aj pomocou aplikácie.
Pristroj fakt super, potrebovali sme znížiť vlhkosť v byte, lebo to bolo už neúnosné. Najprv išiel dva dni. Teraz ho zapínam podľa potreby. Funkciu sušenie prádla ešte nemám dostatočne oskúšanú. Zatiaľ som "len" konečne dosušila prádlo čo mi týždeň nevedelo vyschnúť.
- tichy a efectivny
Kvalitný výrobok.
Meria vlhkosť ihneď po zapnutí v miestnosti
Všetko je jednoduché
Aj keď chýba návod v slovenčine, dá sa to jednoducho obsluhovať.
Hoci doteraz sme neprišli na to, na čo slúži hadička pridaná k baleniu a kde ju zapojiť
- Na odvlhčenie a čistenie vzduchu super.
- Pre mňa dosť hlučný.
- Vlhkosť zachytáva výborne.
- V popise aj v recenziách sa uvádzalo, že prevádzka je pomerne tichá. No my sme vychytali kus, ktorý je taký hlučný, že je ho počuť cez dve uzatvorené miestnosti.
Značku už poznám. Mám doma variant v tejto výkonovej triede necelé 2 roky a funguje bez problémov. Tento R9575 ma konzervatívnejší dizajn a intuitivnejšie ovládanie. Cena v obchode nebola najnižšia, ale na druhej strane obchod ponúka 5ročnú garanciu a dopravu zdarma.
Zatiaľ som ešte nevyskusala kvôli prerabke bytu
Splnil očakávania. Vlhkosť v malej miestnosti (kúpeľňa 6 m2) z 79 % na 64% za 3/4 hodinu. Vo väčších miestnostiach je samozrejme zapnutý dlhšie cca pol dňa aby bola úroveň 56 %, odsaté vyše litra. Výborný pri sušení bielizne vo vnútri, urýchli schnutie aspoň o tretinu času. Hlučnosť primeraná, na spanie nie, ale to som ani neočakávala.
Peodukt absolutne nefungoval za cely den prevadzky v nom nebola kvapka vody.
Produkt som vratil s reklamaciou som spokojny Alza je v tomto 1* obratom zaslali platbu. Produkt mozno bol od vyroby poskodeny alebo v nom nebolo chladivo. Kupil som nakoniec inu znacku a ta funguje super.
- kompaktný
- ukazuje aktuálnu vlhkosť vzduchu
- chýbajú nejaké úchyty alebo rúčka na prenášanie
- Pomer cena a kvalita
- Zabudovaný merač vlhkosti- pri požadovanej hodnote vlhkosti sa vypne
- Pekný dizajn
- Mohol by mať kolieska na lepšiu prepravu na iné miesto
- Trochu hlučnejšie čakal som že bude menej. Cez deň nevadí ale spať by som pri ňom asi nechcel
Dobrý výkonný odvlhčovač oproti Ceresit tabletam sa nedá porovnať. Za dve hodiny dokáže vysať cca 1 liter pri vysokej vlhkosti nad 60 %. Skvelé sa hodí aj sušenie prádla vo vnútri. Prádlo výrazne rýchlejšie uschne aj v byte . Kúpu určite neľutujem . Možno väčšie náklady na kúpu ale čo by človek zaplatil za tablety ktorá jedna vydrží tak cca dva týždne. A efek tabliet je nič oproti tejto mašinke ktorá vlhkosť doslova saje a počujete ako voda kvapká do nádržky. Čo sa týka spotreby elektrickej energie pri 4,5 hodinovej prevádzke cez deň počas zimného obdobia tak to nieje nejako dramatické a nejaký extra veľký žrút to nie je ako by si každý myslel
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »