Najnovšie recenzie zo sekcie Odvlhčovače vzduchu
- výborný výkon
Rohnson R-91410
Pridané: 29. októbra 2023
(naposledy upravené 29. októbra 2023)
Zakúpený v Aerium.sk
Objednávka mi bola stornovaná.
+ klesla vlhkosť
- chýbajú mi kolieska, dosť ťažký na prenášanie z miestnosti do miestnosti, v noci trochu hlučný
- super
- Super vecička
V podstate taka mala chladnicka s ventilatorom. Ja pri tom nedokazem spat ale cez den nevadi. Za tych par dni co ho pouzivam mozem povedat, ze za 8-9 hodin dokaze zo vzduchu skondenzovat necelych 1,5l vody. V miesnosti cca 10m2 za tych 8 hodin stiahne vlhkost o 20%. Spinam to cez "chytru" zasuvku, zapamata si posledne nastavenie, takze ak mate nastavenu cielovu vlhkost, pokracuje v odvlhcovani. Spotrebu ukazuje 160W/h. Vzduch, ktory vyfukuje nieje horuci. Za mna spokojnost.
Ešte bez skúseností.
- pekný dizajn
- vý, ple funkčný, zodpovedá popisu
- tichý chod
- ľahký
Spokojnosť kvalita a cena
- spolahlivy model
- pracuje dobre aj v nizkych teplotach ked obycajne kondenzacne aj 2000eurove nepodaju ziaden vykon
- nic
Mam dva kusy uz viac ako 4 roky a bezia kazdy den cca 8h, zatial bez problemov, odporucam. Kupujem teraz treti pre suseda.
grtztjzukzujz
- Robí všetko čo má v návode.
- slaby vykon odvlhcovania, vhodne naozaj len do satnikov, Pre znizenie vlhkosti v kupelni aj po vyvetrani v zimnych mesiacoch nedostatocne.
- Odporucam skor TTP 10 ktory ma pristupny filter u TTP 5 je filter vzduchu vo vnutri a treba pristroj rozobrat.
Odvlhčovač TrueLife je presne to,čo sme hľadali.Vyhovuje veľkosťou, nikde nezavadzia, dá sa v pohode presúvať na kolečkach tam kde ho potrebujeme.Hlavne poskytuje funkcie,ktoré nám vyhovujú.Nie je vôbec hlučný a hlavne nám super slúži na zníženie vlhkosti a čistenie vzduchu v rodinnom dome.Bola to veľmi dobrá voľba, dúfam,že to bude náš spoľahlivý pomocnīk.
- Tiché, ľahko sa s ním manipuluje, rozmerovo veľmi šikovné
- Píšu 10 l za 24 h, mne to vytahalo Max. 4 a to v dosť vlhkom prostredí....tak neviem a steny to nevysusilo, v izbe na udržanie vhodnej vlhkosti to musí ísť non-stop
Máte vlhký byt, alebo nemáte balkón a potrebujete sušiť prádlo, prípadne ak máte problémy s parou pri varení je tento produkt veľký pomocník. TrueLife DH5 Touch dokáže skondenzovať až 12 litrov vody za deň. Funguje nám už rok a super.
Som spokojný.
- Funguje 100%
- Nemá
- Mne sa pri zapnutom produkte pomerne dobre spalo a registroval som ho len pri pár prebudeniach počas noci. Citlivejším povahám by to zrejme vadilo.
- v spolupráci s tými tabletovými odvlhčovačmi a podrezaním stien dúfam, že do 2 rokov nad vlhkosťou zvýťazím, alebo aspoň remízujem.
- Neviem či je to nevýhoda, no za takú cenu asi fajn, no odvlhčovanie prebieha podľa môjho názoru pomerne pomaly. Za 24 hodín nepretržitej prevádzky len niečo okolo 2-3 deci a vlhkosť v miestnosti bola 70 percent. Ale ako hovorím, za tie peniaze asi fajn.
- Ak sa asi zrátajú náklady na kúpu, čo v mojom prípade činilo niečo pod 50 € a náklady na elektriku ( musí sa používať určite veľmi, veľmi dlho), tak by sa asi viac oplatilo požičať si na víkend profesionálny odvlhčovač dva krát do roka a ten vytiahne omnoho viac vlhkosti za zlomok času takýchto malých prístrojov.
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »