Najnovšie recenzie zo sekcie Odvlhčovače vzduchu
Tovar zodpovedá očakávanej kvalite.
- výrobok vybalíte, prečítate návod, pripojíte zvolíte prácu a spustíte
- Záruka 5 rokov je povzbudzujúca aj keď ide o výrobok z PRC - nuž budem vidieť o rokov.
- tak ako každý bežiaci stroj aj tento je hlučný, trochu menej by bolo lepšie, ale videli ste klimatizáciu bez hluku /možno ak si zapcháte uši/?
Trocha hlučný, ale robí čo treba,zatial spokojný
Výkonný, tichý, jednoduchá obsluha, veľky zásobník na vyzrážanú vodu.
- Kvalitný výrobok. Dobre funguje. Keď dosiahne požadovanú hodnotu vlhkosti vypne sa aj ventilátor.
- 10 dňová dodacia lehota
Celková spokojnosť
- Tichý
- Ľahko ovládateľný
- Ľahko nastaviteľný
mam to co som ocakaval
- Malé, kompaktné zariadenie
- absolútne neúčinné ani v miestnosti cca 10m2
Vôbec tento produkt neodporúčam, chceli sme ho využiť v spálni, no okná boli naďalej mokré, vlhkosť v noci pri zapnutom stroji dokonca stúpla o viac ako 20% a v nádobe bolo len pár kvapiek vody.
Dobre pracuje! Vyhovuje mi naplno!
Ďakujem!
Ak mate vlkost v byte ,dome uz ju mat nebudete .Zakupene na odporučanie znameho.
- Pekný vzhlad
- Kompaktná vrelosť
- Účinne odvlchčovanie
- Destilovaná voda zadarmo :)
- Spotreba el. energie
- Hluční na maximum
Kúpil som si tento odvlchčovať len tak na skúšku, že to bude somarina a do 14 dní to vrátim... ale odvlchčovač ma zaujal kompaktním malím rozmerom a výkonom. Odvlchčovač sa mi zapáčil a nehal som si ho :)
V minulosti som mal odvlchčovať z Lidl a bol 2x tak veliký a ten som vrátil práve kvoli rozmerom ze som ho nemal kam dať
- Zatiaľ spokojný za 2 dní v nádobe 0.7l vody
Siguro DH-B200 W Platypus
Pridané: 21. decembra 2022
(naposledy upravené 21. decembra 2022)
Zakúpený v Alza.sk
Výkon je veľmi slabý.
Veľký zásobník na vodu a dobre fungujúci stroj ...
- Odvlhčovač je perfektný. Splnil moje očakávania. Kvalitne vysuší a spríjemni vzduch. Som veľmi spokojná
- Žiadna
- Rýchly pokles vlhkosti v byte pri varení a sušení prádla.
- Prádlo vysušené omnoho rýchlejšie.
- Kompaktný, relatívne malý odvlhčovač.
Produkt som si vybral na základe množstva pozitívnych hodnotení na heureka. Klarstein Dry Fy 10 používame 5 dní a za ten čas denne odvlhčil z nášho bytu 1,5-1,75l vody (denne bežal približne 14-16 hod., pričom sme ho presúvali podľa potreby medzi jednotlivými izbami, v noci ho nepoužívame). V byte s rozlohou 70 m2 klesla okamžitá vlhkosť za prvý deň používania v závislosti od počiatočného stavu vlhkosti jednotlivých miestností o cca 10-15% (v najvlhkejšej miestnosti klesla vlhkosť zo 68% na 53% cca za 8 hod. pri teplote 20-21 st.). Na druhý deň bola štartovacia hodnota vlhkosti najvlhkejšej izby 65% a postupne sa v priebehu nasledujúcich dní znižovala. Dnes ráno na šiesty deň používania už dosahovala počiatočná vlhkosť vzduchu najvlhkejšej miestnosti hodnotu 60% a očakávam, že doba nášho používania Klarstein Dry Fy 10 sa počas zimných mesiacov skráti už len na pár hodín denne. Pozn.: v byte máme 2 akváriá a časť prádla sušíme voľne v byte.
- Cena, tichý chod, jednoduchosť obsluhy, veľkosť, príjemný vzhľad...
V porovnaní s mnohými inými drahšími výrobcami a parametrami ich odvlhčovačov, si toto zariadrnie zaslúži "prst hore". Cena bola tiež oproti tým známejším výrobkom veľmi priateľská. Upozornenie: mnoho ľudí nečíta návody, tak aspoň toľko, že pred spustením takéhoto zariadenia je potrebné nechať ho po preprave v pracovnej polohe na kolieskach aspoň min. 6 hodín kôli tomu, že by sa tým mohol poškodiť kompresor ktorý je srdcom takéhoto zariadenia.
spokojnost...
Concept OV1000
Pridané: 16. decembra 2022
(naposledy upravené 16. decembra 2022)
Zakúpený v MALL.SK
- Bohužiaľ vďaka chybe systému mi nedorazil a peniaze mi boli vratene
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »