Najnovšie recenzie zo sekcie Odvlhčovače vzduchu
- slušný výkon
- relatívne tichá prevádzka
- 3r záruka
- pumpička
- vyššia cena
zatiaľ spokojnosť a môžem potvrdiť, že je dosť tchý vzhľadom na to, že sa jedná o model s kompresorom
síce o niečo drahší, ale zatiaľ spokojnosť
pumpu na vypráznenie kondenzátu som iba vyskúšal, no nepoužívam moc, nádobku vylievam ručne
- Od kedy mi prišiel odvlhovac ešte sa nezastavil vkuse ide a je až neuveriteľné koľko vlhkosti v dome máme, uvidím ako to bude zvládať v zime a ci sa konečne zbavím nezelanych plesní na ktoré je moja dcéra alergická a co aj bol hlavny dôvod kúpi tochto prístroja
- Je malo hlucny
- Vlhkosť odsávač perfektne 2.5l za 8 hodín
- Odskúšaný aj program sušenia oblečenia, šaty som mala suché za 3 hodiny
- Tiež vyskúšaný program so čističkou vzduchu, s ktorím som tiež veľmi spokojnav
- Odporúčam tento výrobok všetkými 10
Zatiaľ som nespozorovala žiadnu nevýhodu
- Wi-fi
- Spotreba
- 6 l. nádoba
- Čistenie vzduchu
- Funkcia sušenia prádla
- Trošku hlučnejší ale keď že je iba v kúpeľni tak je to v poriadku
Toto je druhý odvlhčovač od Rohnsonu a keď že sme spokojní s predošlým výrobkom objednali sme tento. Má oveľa viacej funkcií a je ho možné ovládať cez apku. Odvlhčuje pri malej spotrebe energie.
- Za danú cenu super výkon, kondenz aj odvodom mimo, SMART
Je super
- naozaj vysoký výkon
- smart zariadenie
- objemná nádoba na vodu
- pomer cena (moja 155 po zľave) / výkon neporovnateľný s ktorýmkoľvek iným odvlhčovačom
- v pomere k výkonu celkom spratná
- dizajn
- odtoková hadica
- dosť hlučné
- očakával som, že vrchné výduchy budú ovládane motorčekom, ovládajú sa ručne a celkovo to fúka "kadetade"
Neviem, či je to plus, alebo mínus (asi podľa počasia :)), ale niekoho by mohlo zaujímať, že "zľahka kúri". Ide z nej teplý vzduch, čo som zatiaľ na inej sušičke nepostrehol.
- Wifi ovládanie
- Nízky príkon a funguje veľmi dobre
- Hlučný, nevhodný do spálne na noc, inak spokojnosť.
- Velka nadrzka na zadrziavanie vody
- Moznost odvadzat vodu cez hadicku do odtoku
- Rukovat a kolecka na prenasanie
- Rozne moznosti odvlhcovania
- Silny vykon
Kvalitny odvlhcovac za rozumnu cenu s vysokym vykonom a dobrym prislusenstvom
- Pěkný design.Je na kolečkách
super výrobok
- Funguje ako má
- dizajn
- rozmery
- nasávanie vzduchu je cez filter, čiže zariadenie je možné použivať ako čističku, nemusíte mať pri tom zapnuté odvlhčovanie
- kolieska
- nie je úplne najtichší ako to popisuje výrobca, spať sa pri tom určite nedá
- časovač - blbosť. časovač slúži na nastavenie času za ktorý sa ma zariadenie zapnúť, alebo na nastavenie času kedy sa má vypnúť (v celých hodinách), čiže neviete nestaviť konkrétny čas (neviete napriklad nastaviť aby sa zapol o pol 8 ráno a vypol sa poobede o 14 hodine) Vyriešil som to časovou zásuvkou
celkovo som spokojny lebo robí to čo má
Klarstein DryFy Pro Connect 20 Smart DXJ9-Kl-DF PC-20-WH
Pridané: 30. augusta 2024
(naposledy upravené 30. augusta 2024)
Zakúpený v Klarstein
- Pekny design a solidne spracovanie
- Aplikacia v mobile skvela
- Velmi hlucny kompresor vrci ako 30 rocna chladnicka
- Ked kompresor prestane odvlhcovat ventilator ide dalej bez prestavky
- Funguje podľa očakávaní. Jednoduché ovládanie.
- Odvlhčovač funguje tak ako píšu na e-shope. Výhodou je pripojenie cez wifi
- Výkon odvlhčovača je dostatočný aj pre väčšie miestnosti
- vyhoda
- Žiadne
Odvlhčovač je vhodný akurát tak do skrine a nie do izby s rozmerom 20 m2 ako je napísané v popise produktu.
- rýchlo vysuší prádlo
- kvalita
- dlhá záruka 10r
- výfuk vzduchu zdola nahor
kupovali sme odvlhčovač na zníženie vlhkosti v dome, ale špeciálne aj na sušenie prádla najmä v zimných mesiacoch, tento nám odporučili (resp nejaký LD model z danej značky) presne na prádlo a kúpili sme tento najsilnejší.
sme zatiaľ nadmieru spokojní.
- dobrý výkon
- dá sa ovládať na mobile cez wifi
- trochu vyššia cena
som spokojný, objednal by som ho znovu
Rohnson R-9610
Pridané: 11. augusta 2024
(naposledy upravené 5. septembra 2024)
Zakúpený v Alza.sk
- pekný vzhľad,
- zatiaľ funguje spoľahlivo
- zatiaľ žiadne
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »